Dette er en guide til værdierne man typisk skal bruge for at opsætte e-mail i ethvert mail program. Ønsker du en guide til dit specifikke program, kan du se de andre indlæg i denne support kategori.
Følgende værdier er gældende for disse felter:
 

Server til indgående post
Den indgående server er mail.unoeuro.com. Sæt porten for indgående server til IMAP som er 143 - der kan forbindes med TLS.

Brugernavn til indgående post
Brugernavnet er altid hele din e-mail adresse, som den er vist i din Mail Administration. Det kunne fx. være Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adgangskode til indgående post
Dette er adgangskoden som du har modtaget fra administrator. Har du glemt koden, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så kan du få koden oplyst eller nulstillet.

Server til udgående post
Vores udgående server hedder asmtp.unoeuro.com. Du kan bruge port 25, 8080, 2525 og 587 til at sende igennem den - Port 587 virker oftest. Der kan forbindes med TLS.
Hvis du bruger asmtp.unoeuro.com
, skal du samtidig sætte flueben i "Server til udgående post kræver godkendelse", altså logge på den udgående server med brugernavn og adgangskode.

Brugernavn og adgangskode til udgående post
Brugernavn og adgangskode til udgående server er den samme som til indgående server. Dvs. din e-mail adresse og adgangskoden hertil.